Воскресенье, 19.05.2024, 12:41


Приветствую Вас Гость | RSS


Главная | Каталог файлов | Регистрация | Вход
Меню сайта

Категории раздела
ПАПЕРОВІ ГРОШІ ЦАРСЬКОГО ПЕРІОДУ [2]
УКРАЇНСЬКА КУХНЯ [3]
УКРАЇНСЬКІ НАЦІОНАЛЬНІ ПІСНІ [1]
УКРАЇНСЬКІ ПРИСЛІВЯ [1]
УКРАЇНСЬКІ СКОРОМОВКИ [1]
УКРАЇНСЬКІ ЗАГАДКИ [1]
ЦИТАТИ [1]

Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 104

Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Главная » Файлы » З ІСТОРІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВИ » УКРАЇНСЬКА КУХНЯ

В категории материалов: 3
Показано материалов: 1-3

Сортировать по: Дате · Названию · Рейтингу · Комментариям · Загрузкам · Просмотрам

Українська кухня - це такий же спадок українського народу, як мова, література, музика, їм можна всерйоз пишатися і не потрібно забувати. Серед слов'янських кухонь, українська кухня, користується широкою популярністю. Вона давно одержала поширення далеко за межами України, а деякі страви української кухні, наприклад, борщі і вареники, увійшли в меню міжнародної кухні. Українська кухня складалася протягом багатьох століть, що обумовило її різноманітність, страви української кухні, відрізняються високими смаковими та поживними якостями, різними комбінованими методами обробки продуктів і складною рецептурою. 

УКРАЇНСЬКА КУХНЯ | Просмотров: 1664 | Загрузок: 0 | Добавил: Profesor | Дата: 22.12.2014 | Комментарии (0)

Система харчування складається з сукупності певних ознак традиційно-побутової культури етносу: набір харчових продуктів, способів їх обробки і приготування страв, харчові обмеження, заборони й переваги, режим повсякденного харчування, асортимент обрядових страв, звичаїв, пов’язані з приготуванням і споживанням їжі.       Харчування українців, як і інших народів, формувалося  у значній залежності від природно-географічних умов і зумовлених ними напрямів господарської діяльності.

УКРАЇНСЬКА КУХНЯ | Просмотров: 419 | Загрузок: 0 | Добавил: Profesor | Дата: 22.12.2014 | Комментарии (0)

Українській системі харчування, як і системі харчування кожного етносу, притаманні своєрідні звичаї, пов'язані з приготуванням повсякденних і ритуальних страв, харчові заборони, обмеження та переваги, певні смакові стереотипи у меню повсякденних та обрядових трапез. Святкові страви (в тому числі недільні) готувалися за рецептами повсякденної кухні, але при цьому мали вищу калорійність завдяки м'ясним, рибним, жировим компонентам, різноманітним набілам із сметани, ряжанки тощо.

УКРАЇНСЬКА КУХНЯ | Просмотров: 3469 | Загрузок: 0 | Добавил: Profesor | Дата: 22.12.2014 | Комментарии (2)

Вход на сайт

Поиск

Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz


  • Copyright MyCorp © 2024   Бесплатный конструктор сайтов - uCoz